Wat doen we voor u?

Wat doen we voor u?

Onze methode om uw pc op te schonen

Om uw computer goed te kunnen onderzoeken, gebruiken wij een programma waarmee we veilig - op afstand - op uw computer kunnen inloggen. U kunt hiermee op uw scherm blijven meekijken wat we doen, of u kunt gewoon uw gang gaan in uw huis, of zelfs de deur uitgaan. Zodra we zijn ingelogd, volgen we onderstaande stappen.

 

Stap 1: Uw computer sneller maken - de oorzaak achterhalen

Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen, waarom uw computer of laptop traag is. Wanneer we de oorzaak weten, kunnen we het probleem snel en efficient oplossen. We bekijken daarom de configuratie van uw computer en kijken welke processen veel belasting op uw systeem veroorzaken. Op basis van deze analyse zullen we u ook verder adviseren.

 

Stap 2: Uw computer sneller maken - de computer opschonen

Uw computer heeft regelmatig onderhoud nodig. Als tweede stap zullen wij dan altijd uw computer een onderhoudsbeurt geven. Dit zorgt ervoor dat uw computer stabiel en snel blijft. Enkele van de onderdelen die we in deze stap aanpakken zijn; uw hardeschijf defragmenteren, het Register opschonen en zwaarbelastende processen zo veel als mogelijk optimaliseren. Tevens zullen we een scan doen op de hardware van uw harde schijf of schijven om te zien of deze nog voldoende presteert en nog voldoende gezond zijn.

 

Stap 3: Uw computer sneller maken - scannen op virussen

Ook al merkt u het niet altijd, uw computer kan een virus hebben! Wij zullen de computer daarom altijd scannen op virussen en deze zo nodig bestrijden. Dit doen we met diverse (online) tools. Uit de resultaten kan wederom een advies voortkomen, afhankelijk van de resultaten.

Ongemerkte virussen - heeft u een virus?

Als u geen virusscanner heeft, merkt u niet altijd wanneer u een virus heeft. Sommige virussen doen hun werk stilletjes op de achtergrond.

Stap 4: Uw computer sneller maken - actualiseren

Heeft u updates die nog niet zijn uitgevoerd? Is alle software up-to-date? Verouderde software kan een oorzaak zijn van trage computers. Software-ontwikkelaars blijven altijd bezig om hun software te optimaliseren voor gebruik. Daardoor is het altijd raadzaam om software op uw computer up-to-date te houden.

Zijn alle drivers ook nog up to date? Een driver is een programma welke hardware kan aansturen, bijvoorbeeld uw monitor, videokaart of andere hardware. De driver schakelt tussen de hardware (het fysieke apparaat) en de software (de output op uw computer). Ook hier is het belangrijk om dit up-to-date te houden.

We controleren voor u of uw software up-to-date is en updaten deze waar nodig.

 

Stap 5: Uw computer sneller maken - advies

Als we klaar zijn met onze opschoonsessie, kunnen wij u adviseren over uw computer. Wellicht kan het raadzaam zijn om software of hardware te vernieuwen. Wij zullen u hierin gratis adviseren na een opschoonsessie. Hierin hebben we geen winstoogmerk, wij verkopen immers geen software of hardware. U krijgt dus na een opschoonsessie een aanvullend en eerlijk advies op maat.

Wilt u ook een snellere computer?

Plan dan nu uw opschoonsessie!